Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Vitaminkészítmények felnőtteknek és 50 felettieknek

 

További vitamin- és ásványi anyag készítmények megtekintéséhez kattintson az alábbi linkekre!

Gyermekek részére

Természetes eredetű alkotórészekből készített készítmények

 

C-VITAMIN TARTALMÚ KÉSZÍTMÉNYEK 

 

rolex replika

BÉRES C VITAMIN 50 mg 120X
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fenlnőtteknek, Béres csepp kiegészítéseként.
 
BÉRES C-VITAMIN 100 MG 20x 
Gyermekeknek 3 éves kor alatt adása nem ajánlott.
 
BÉRES C-VITAMIN 200 MG 20x
replica watches quality
Gyermekeknek 5 éves kor alatt adása nem ajánlott.
 
BÉRES C-VITAMIN 500 MG 30x, 100x
Gyermekeknek 10 éves kor életkor alatt nem ajánlott.

 
 CETEBE 500 MG RETARD KEMÉNY KAPSZULA 30x, 60x, 120x 

 

 

 

 

 

 

 

A Cetebe 500 mg retard kemény kapszula hatóanyaga a C-vitamin, mely különösen fontos: Fokozott fizikai megterhelések/igénybevétel során segít a szervezetnek az izmok, kötőszövetek, csontok és porcszövetek felépítésében. Hideg, hűvös, átmeneti évszakokban, amikor a szervezetnek fokozott ellenállóképességre van szüksége. A C-vitamin szedése csökkenti a meghűléses betegségek kockázatát azáltal,replika rolex hogy erősíti az immunrendszert. Erős dohányosokban a C-vitamin méregteleníti a füstből származó mérgező anyagok egy részét, ezért a dohányzók szervezetének nagyobb C-vitamin ellátásra van szüksége. Mivel a Cvitamin elengedhetetlen a stresszhormonok előállításához, fontos, hogymegfelelő Cvitaminszintet biztosítsunk ezen anyagok előállításához. Műtéteket követően a sebgyógyulás alatt a C-vitamin biztosítja a megfelelő mennyiségű kollagén előállítását a bőrben, mely elősegíti a sebgyógyulás folyamatát.


 
 VITAMIN C EGIS 500 MG FILMTABLETTA 30x
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A C-vitamin (aszkorbinsav) egy vízoldékony vitamin, amely számos alapvető élettani folyamathoz (pl. egyes biokémiai átalakulások,replika patek philippe hormonok előállítása, vas felszívódása, sebgyógyulás, antioxidáns hatás) nélkülözhetetlen. C-vitamin-hiányos állapotban a hajszálerek törékenysége, vérzések, a sebgyógyulás lassulása, fog- és csontképződési zavarok, a szervezet ellenállóképességének csökkenése, súlyos esetben skorbutos megbetegedés jelentkezhet. A Vitamin C javasolt: C-vitamin-hiányos állapotok megelőzésére és kezelésére, Methemoglobin-vérűség (egy bizonyos vörösvérsejt rendellenesség) esetén.

 C-VITAMIN TEVA 500 MG RÁGÓTABLETTA 60x
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A C-vitamin TEVA 500 mg rágótabletta hatóanyaga a C-vitamin (aszkorbinsav), amely antioxidáns tulajdonságú, több enzim hatásának kifejtéséhez nélkülözhetetlen anyag.A C-vitamin TEVA 500 mg rágótabletta C-vitamin-hiány kezelésére szolgáló készítmény.Alkalmazható súlyos C-vitamin hiányos állapotokban, mint a skorbut (ez a súlyos hiánybetegség ma már ritkán fordul elő). Kevésbé súlyos C-vitamin-hiányos állapotban a a sebgyógyulás lassulása, fog- és csontképződési zavar, a szervezet ellenálló képességének csökkenése jelentkezhet.replika panerai Fokozott aszkorbinsav-igény jelentkezhet terhességben, szoptatáskor, fogamzásgátlót szedő nőkben, mesterségesen táplált csecsemőkben, vashiányos állapotokban, műtétek után, idős korban, illetve dohányzókban és alkoholbetegekben.

JUVITA NYÚJTOTT FELSZÍVÓDÁSÚ C-VITAMIN TABLETTA 500mg, 1000mg 30x
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita Cvitamin 1000mg + csipkebogyó kivonat nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint. Hatékony antioxidás, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Ajánlott vitamin-hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradtság és kimerültség esetén.

 WALMARK MEGA C 600MG TABLETTA 30x, 100x
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Mega C 600 mg C-vitamin hatékony antioxidáns, amely támogatja a szervezet védekezőképességét és az immunrendszer hatékony működését. C-vitamin tartalma bőségesen fedezi a hideg, nyirkos időben a szervezet védekezőképességének megerősítéséhez szükséges ajánlott napi mennyiséget,<a href="http://www.viporak.com">replika óra webáruház</a> már a szájban elkezdődik a C-vitamin felszívódása, kellemes narancs ízesítésű.

 

WALMARK C-VITAMIN 100MG NARANCS ÍZŰ RÁGÓTABLETTA 40x 

 
 

Hatékony antioxidánsreplika iwc , hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, segíti a vas felszívódását, részt vesz az érrendszer épségének fenntartásában. Fogyasztása elsősorban szigorú fogyókúra, elégtelen táplálkozás, betegség utáni lábadozás, dohányzás, vagy megnövekedett C-vitamin szükséglet (pl. terhesség, szoptatás) esetén ajánlott.

 


 CALCIUM-SANDOZ + VITAMIN C 1000 MG PEZSGŐTABLETTA 10x
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nagyadagú C vitamint tartalmazó pezsgőtabletta, amely mindenféle C-vitamin hiányos állapot, illetve mindenféle eredetű fokozott C-vitamin igény kielégítésére alkalmas kúraszerűen.

EUROVIT C 1000MG PEZSGŐTABLETTA 20X 
 
Nagyadagú C vitamint tartalmazó pezsgőtabletta, amely mindenféle C-vitamin hiányos állapot, illetve mindenféle eredetű fokozott C-vitamin igény kielégítésére alkalmas kúraszerűen.
 
 
Multivitaminok
 
 
BÉRES ACTIVAL EXTRA FILMTABLETTA 30x,60x,90x
 
 
Multivitamin ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal, nyomelemekkel + bétakarotinnal + luteinnel + likopinnel. Növeli az ellenállóképességet. Fokozza az antioxidáns védelmetAjánlott a készítmény szedése:  Fokozott szükséglet vagy csökkent bevitel okozta általános vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemhiányos állapotok megelőzésére. A multivitamin pótlás 
különösen javasolt az alábbi esetekben: kiegyensúlyozatlan táplálkozás (pl. fogyókúra,<a href="http://www.replica-watch.uk/">replica watches</a> vegetarianizmus) jelentős fizikai igénybevétel (pl. sport).

BÉRES ACTIVAL MAX FELNŐTTEKNEK FILMTABLETTA 30x,60x,90x
 
Megújult a termék: színe sárgáról natúrra változott és már 300 mg C-vitamint tartalmaz. Tartalmazza a legtöbb vitamin, ásványi anyag és nyomelem napi szükséges mennyiségét, ezáltal hozzájárul a jó közérzet és teljesítőképesség fenntartásához, az ellenálló képesség megőrzéséhez.Emelt C-vitamin tartalma - többek között - hozzájárul az immunrendszer megfelelô működéséhez, így az egészség megôrzéséhez.Karotinoidokat (béta-karotinnal, luteinnel, likopinnel) tartalmaz, amelyek antioxidáns tulajdonságuk révén elősegítik a szem egészségének megőrzését, hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez. A készítmény szedése ajánlott: jelentős szellemi és fizikai igénybevétel, kiegyensúlyozatlan táplálkozás (fogyókúra, vegetarianizmus, szigorú diéták, fennállásakor), dohányzás, túlzott kávéfogyasztás, fogamzásgátló tabletta szedése, betegség utáni lábadozás esetén ajánlott.

BÉRES ACTIVAL 50+  FILMTABLETTA 30x,60x,90x
 
Az Actival 50+ filmtabletta ginzenggel, komplex étrend-kiegészítő multivitamin ásványi anyagokkal és nyomelemekkel 50 éven felülieknek. Ginzenget tartalmaz, amely hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. Antioxidáns tulajdonságai révén a karotinoidok (béta-karotin, lutein, likopin) elősegítik a szem egészségének megőrzését, hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez. További hatóanyagai hozzájárulnak az 50 év feletti szervezet vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletének a biztosításához, ezáltal a teljesítőképesség fenntartásához, az immunrendszer normális működéséhez.A készítmény adása javasolt: csökkent tápanyagfelszívódás, kiegyensúlyozatlan táplálkozás (pl. szigorú diéták), dohányzás, túlzott kávéfogyasztás,betegségek utáni lábadozás esetén.

BÉRES ACTIVAL ENERGIA FILMTABLETTA  30x
 
Az Actival Energia filmtabletta komplex étrend-kiegészítő multivitamin. Elsősorban menedzsereknek, diákoknak és sportolóknak ajánlott fokozott fizikai, szellemi megterhelés esetén. Ginzeng tartalma hozzájárul a szervezet szellemi és fizikai teljesítőképességének fenntartásához. L-karnitin tartalma részt vesz a sejtszintű zsír-anyagcserében és az energia termelő folyamatokban,replika audemars piguet valamint elősegíti a megfelelő izomműködést. Emelt mennyiségű Bvitamin tartalma többek között elősegíti az idegrendszer megfelelő működését. Hatóanyagai hozzájárulnak a felnőtt szervezet vitamin, ásványi anyag és nyomelem 
szükségletének biztosításához, ezáltal a teljesítőképesség fenntartásához, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, az ellenálló képesség megőrzéséhez. A készítmény szedése ajánlott: Az Actival Energia fogyasztása elsősorban azokban az időszakokban ajánlott, amikor jelentős fizikai és szellemi igénybevételnek vagyunk kitéve (pl. megfeszített munkatempó, 
túlórázások, vizsgaidőszak, rendszeres sportolás,  fokozott fizikai megterhelés).

NATURLAND MULTIVITAMIN FELNŐTTEKNEK 60x
Egyensúly és enegia már napi 1 kapszulával.replika omega Alap vitamin összeállítás, ami tartalmazza az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot. A termék tökéletesen alkalmas a mindennapi vitamin pótlására.

PFIZER CENTRUM A-TÓL Z-IG  LUTEINNEL 30x, 100x
 
A Centrum A-tól Z-ig Luteinnel filmtabletta az alábbi javallatokban alkalmazható: Diéta, nem megfelelő táplálkozás vagy idős kor miatt kialakuló csökkent vitamin-, ásványianyag- és nyomelembevitel, ill. -felszívódás. Terhesség, szoptatás, növekedés, stressz, lábadozás és hosszantartó betegség alatti megnövekedett vitaminigény. Vitaminhiány tünetei, mint étvágytalanság, kimerültség.replika cartier A lutein segíti a szem életkorral járó sárgafolt károsodásának megelőzését.

PRIZER CENTRUM SILVER A-Z LUTEIN  30x,100x
 
Vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és luteint tartalmazó étrend-kiegészítő 
készítmény 50 éven felülieknek. 
 

 
 
MULTI-TABS IMMUNO RÁGÓTABLETTA 30x
Fertőzéses megbetegedéses környezetben,replika órák árral ill. fennálló betegség esetén vagy lábadozás idején a vitamin- és nyomelemhiány megelőzésére, az immunrendszer hatékonyabb működésének elősegítésére felnőtteknek és 10 év feletti gyermekek számára. Alkalmazása segít megelőzni számos fertőző betegség kialakulását és lerövidíteni számos fertőző betegség lefolyását.

SUPRADYN F DRAZSÉ 30X, 60X
 
A Supradyn hatóanyagként arányos mennyiségben tartalmazza az összes fontos vitamint (kivéve a K-vitamint), szükséges ásványi anyagot és nyomelemet. A Supradyn F kapszulát az általános vitaminhiány megelőzésére és gyors megszüntetésére 
alkalmazzák. A Supradyn F kapszulát fokozott vitamin és ásváreplika órák boltjanyi anyag szükséglet idején, különösen betegségek, megnövekedett igénybevétel alatt kell szedni.A Supradyn F szedése mindig ajánlott, ha vitamin- és ásványianyag hiány kialakulásának kockázata áll fenn: betegség vagy sebészeti beavatkozást követő lábadozás alatt, legyengült 
időseknél, ha Önnek antibiotikumot kell szednie, ha speciális diétáreplika óra t akar vagy kell tartania továbbá krónikus alkoholizmus és kiegyensúlyozatlan diéta esetén.

SUPRADYN F PEZSGŐTABLETTA 10X
 
A Supradyn hatóanyagként arányos mennyiségben tartalmazza az összes fontos vitamint (kivéve a K-vitamint),rolex replika szükséges ásványi anyagot és nyomelemet. A Supradyn F kapszulát az általános vitaminhiány megelőzésére és gyors megszüntetésére alkalmazzák. A Supradyn F pezsgőtablettát fokozott vitamin és ásványi anyag szükséglet idején, különösen betegségek, megnövekedett igénybevétel alatt kell szedni.A Supradyn F szedése mindig ajánlott,replika órák ha vitamin- és ásványianyag hiány kialakulásának kockázata áll fenn: betegség vagy sebészeti beavatkozást követő lábadozás alatt, legyengült 
időseknél, ha Önnek antibiotikumot kell szednie, ha speciális diétát akar vagy kell tartania továbbá krónikus alkoholizmus és kiegyensúlyozatlan diéta esetén.

SUPRADYN VITAL 50 ÉVEN FELÜLIEKNEK FILMTABLETTA 30x
 
A kifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított vitamin és ásványianyag/nyomelem, valamint ginzeng tartalmú készítmény.Javasolt.replicas relojes Kimerültségi állapotokban (pl. stressz hatására), fáradtság, gyengeségérzés, valamint 
a koncentrálóképesség csökkenése esetén. Vitaminhiány megelőzésére és kezelésére.

 

BÉRES CSEPP 30ML
 
Nyomelempótlásra hiányos táplálkozás (pl. speciális diéták, fogyókúra, vegetarianizmus), jelentős fizikai igénybevétel esetén, fáradékonyság, étvágytalanság, elesettség, gyengeség, álmatlanság esetén és a szervezet ellenálló képességének csökkenésekor, meghűléses megbetegedésekben, valamint betegségek, műtétek utáni felépülés elősegítésére,  csont és 
ízületi megbetegedések okozta fájdalom csillapítására kiegészítő terápiaként, kiegészítőkezelésként tumoros betegségben szenvedők általános állapotának, közérzetének javítására,és a felsorolt tünetek megelőzésére.