Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Sportolás, fáradt izmok regenerációja

 

 

HERBÁRIA LEVENDULA BALZSAM 100ML

A levendula közkedvelt, sokirányú felhasználásáról ismert gyógynövény. Ez a könnyen felszívódó balzsam segít a kimerült izmok, ízületek regenerálásában, replica watches uk ellazításában a sportolást és a kerti munkákat követően. Kíméletes masszírozással juttassuk be a balzsamot a fáradt, megterhelésnek kitett testrészek (kéz, láb, váll, hát) bőrébe.

 

 

VIRDE LÓBALZSAM MELEGÍTŐ 150ML

Bioaktív balzsam természetes kivonatokból melegítő hatású. Mindenekelőtt ajánlott preventív elernyesztetésre, lábizmokra és combokra a fizikai fáradság előtt és után. Balzsamnak igen kedvező hatása van teljes regenerációra, a mozgóapparátusra. Ideális az izmok átmelegítésre.

 

 

 

NATURLAND SPORTKRÉM 100G

Rozmaring és eukaliptusz tartalmú krém a fokozott izomterhelésre. Tradicionális gyógynövény készítmény, melynek rendszeres használata különösen fokozott izomterhelésnél javasolt (sportolás, edzés, túrázás stb.). Hatóanyagai az izomkifáradást késleltetik. replica watches Különösen alkalmas mind a rendszeres tréningezéskor fellépő, mind a rendszertelen fizikai megterheléskor jelentkező fáradtság csökkentésére.

 

NATURLAND JÉGZSELÉ 145 ml

Ajánljuk sportolás után a kifáradt izmok felfrissítésére, valamint az egész napos munkában igénybevett végtagok kezelésére. A készítménnyel bekenjük a fáradt testrészeket, majd a bőrbe masszírozzuk.

 

 air max pas cher | air max 90 pas cher | lancel pas cher

 

fake rolex