Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Schüssler zselék

 

 

Schüssler-féle krémzselék 
 
Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Egy-egy ásványi anyag több funkciót is ellát a szervezetben. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe vagy zavart szenved beépülése, az különböző betegségek kialakulásához vezet,replicas relojes illetve szépségünk rovására megy. E kényes egyensúly kialakításában lehetnek segítségünkre a Schüssler-féle krémzselék, melyek az építésvezetőkhöz hasonlóan irányt mutatnak szervezetünknek, hogy mit kell tenni az egyensúlyi állapot visszaállításához, és megtartásához. A Schüssler-féle rendszer azonban nem csak terápiára, hanem diagnosztikára is használható. A terápiás rendszer 130 éves alkalmazása során történt megfigyelések lehetővé teszik számunkra, hogy arcdiagnosztikával még a különböző betegségek kialakulása előtt rendezzük a hiányállapotokat, így bizonyos betegségek megelőzhetővé válnak, illetve előrehaladásuk lassítható (pl. visszér). Amennyiben arcdiagnosztikával markáns eltérést találunk, illetve helyi panaszokat kezelünk a teljes körű hatás elérése érdekében érdemes helyileg Schüssler-féle krémzselét használni.

A Schüssler-féle krémzselék használata

A krémzselével naponta kétszer-háromszor masszírozzuk be az érintett bőrterületet. Krónikus esetben a krémzselé akkor fejti ki igazán hatását, ha kúraszerűen alkalmazzuk. Egy-egy kúra két-három hónapig tart.replika órák Akut esetben (pl. gyulladásos, görcsös panaszok esetén) a tünetek fennállásáig kell a kezelést folytatni. A kezelés időtartama alatt lehetőség szerint kerüljük az erős illóolajok, mentolos bedörzsölők használatát. Amennyiben több fajta krémzselé használata javasolt egy időben, abban az esetben egyenlő mennyiségeket nyomjon a tubusokból tenyerébe, ujjával keverje össze a krémeket, majd kenje a kezelni kívánt bőrterületre.

Ki használhat Schüssler-féle krémzselét?

 

A Schüssler-féle krémzselék alkalmazásánál nincs se alsó, se felső korhatár. Azaz bárki, bárhol és bármikor használhatja őket. Alkalmazásánál azonban kövessük a józan ész szabályait, azaz bizonyos betegségeknél mindenképpen a hagyományos orvoslás útját kövessük, illetve nem tisztázott kórképek esetén ne mulasszuk el az orvosi vizsgálatot. Mivel nincs gyógyszer interakció, ezért a Schüssler-féle krémzselék bármilyen más hagyományos krémmel, illetve gyógyszerrel is alkalmazhatók egy időben. Kivételt képeznek a mentolos,replika óra kámforos, eukaliptuszos készítmények, melyek a Schüssler-féle krémzselék hatékonyságát jelentősen csökkentik. Sok esetben egy-egy embernek hajlama van bizonyos hiányállapotok kialakulására. Ha tehát arcdiagnosztikával azt észleljük, hogy egy-egy hiányállapot kezelése után bizonyos idővel ismét tünet alakul ki, vagy a páciens arcán ismét hiányállapotra utaló elváltozások jelentkeznek, abban az esetben a kúra megismételendő, vagy az újabb hiányállapotnak megfelelő krémzselé adandó.


Shüssler zselék Nr.1- Calcium fluoratum krémzselé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shüssler féle krémzselék

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shüssler féle krémzselék

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SCHÜSSLER-FÉLE BŐRFESZESÍTŐ TESTÁPOLÓ NR. 1+11-CALCIUM FLUORIDE, HYDRATED SILICA 150 ml

Az 1+11-es kombináció Nr. 1-es és Nr. 11-es Schüssler-féle sót tartalmaz, azaz Calcium fluoratumot és Siliceát. Ez a kombináció igen jól bevált cellulitisz, striák ill. narancsbőr kezelésekor, akár a comb vagy akár a has területén. Feszessé teszi a kötőszövetet és növeli a bőr rugalmasságát.replika óra webáruház A krémbe bedolgozott magas hígítású ásványi anyagok megkötik a bőr alatt felhalmozott fehérjét, aktivizálják a kötőszövetben raktározott savak lebontását