Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


 

 

MATRACOK, ÁGYMELEGÍTŐK

 

BEURER MELEGÍTŐ HŐPÁRNA HK35 40CM x 30CM 

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Időzített kikapcsolással és gyorsmelegítéssel. Fűtőelem: műanyag, letörölhető védőborítás. Eltávolítható és mosható pamutborítás. Automatikus kikapcsolás 90 perc elteltével. Túlmelegedés elleni védelem. Precíz elektronikus hőmérsékletszabályozás. 3 beállítható hőmérséklet. Megvilágított kapcsolókijelző. Automatikus kikapcsolás kb. 90 perc elteltével. Teljesítmény: 100 Watt.


 

 BEURER TS-20 ÁGYMELEGÍTŐ TAKARÓ 130 CM x 75 CM

 


 
 
 
 
 
 
 
Elektromos alsótakaró EXTRÁK: 3 beállítható hőmérséklet, BSS túlmelegedés elleni védelem, 3 beállítható hőmérséklet, Megvilágított kijelző, Mindkét oldala filc, Méret: kb. 130 x 75 cm, Csatlakozóval, Mosógépben mosható 40 °C-on, Teljesítmény: 50 Watt.

 

 DORMEO MEMOSAN SET(RENEW) 120CM X 190CM 

 
 


 
 
 
 
 
A Dormeo Memosan különleges memória habból készült, amely teljesen felveszi az alakját és a testhőmérsékletét.Tökéletesen alátámasztja a nyakat, a hátat, a fejet, és lehetővé teszi a természetesebb és egészségesebb alvást. A Memosan Set két terméket tartamaz: egy fedőmatracot és egy párnát.

 

 DORMEO MEMOSAN PILLOW ANAT. PÁRNA 30CM x 50 CM

 
 


 
 
 
 
 
A Dormeo Memosan Anatómiai párna különleges formája és anyaga miatt elősegíti egészséges testtartását alvás közben és tehermentesíti a csigolyáit a nyomás alól. Speciális kiképzése segíti Önt a még egészségesebb és kényelmesebb alvásban. A párna ellazítja alvás közben, mivel tehermentesíti a nyaki gerinccsigolyákat, azáltal hogy teljesen felveszi feje és nyaka formáját, így megszabadítva testét a fájdalmaktól és stressztől. A párna anyaga memória hab, ami annyit jelent, hogy felveszi a feje formáját, majd használat után visszanyeri alakját. Felveszi testhőmérsékletét. A párna oldalt vagy hason fekve egyaránt tökéletes kényelmet nyújt. Antiallergén.

 

DORMEO 3,5 CM / 6CM  VASTAG RENEW FEDŐMATRAC TÖBBFÉLE MÉRETBEN

 
 


 
 
 
 
100%-ban memóriahabból álló Renew fedőmatrac olyanok számára készült, akik az elnyűtt matracuk miatt nem tudnak aludni, vagy olyanoknak, akik kanapén vagy kihúzható ágyon alszanak. A széles memóriahab réteg megoldja a problémáikat, mivel: A túl kemény matracot puha és kényelmes alvófelületté változtatja, Csökkenti a fáradt matracban lévő különálló rugók nyomását, Megtámasztja a gerincet és felveszi a test alakját, Enyhíti a vállak, a gerinc és a csípő fájdalmát. Csökkenti a poratkákkal szembeni allergiát, mivel megakadályozza a poratkák elszaporodását, és nem engedi, hogy az allergének a levegőbe kerüljenek. Puha plüss pamut huzat: levehető és mosható.