Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Macska

 

Külső élősködők elleni védelem

 

FRONTLINE COMBO SPOTON CSEPPEK MACSKA 1X0.5 ml

Macskák kezelésére: Elsősorban bolhák ellen alkalmazható, valamint kullancsok és/vagy szőrtetvek ellen. A védelem 1 hónapig hatásos a kullancsok ellen és 8 hétig a bolhák és tetvek ellen. Egyszerűen alkalmazható: rá kell cseppenteni a hát, nyak hátsó részén lévő bőrfelületre. Fürdetés során nem szűnik meg a hatása. A hatás 2 napon belül kialakul.

 


FRONTLINE SPRAY 1X100 ml, 1X250 ml

A Frontline permet széles hatásspektrumú, nem szisztémás hatású inszekticid és akaricid, kontaktméregként hat az ektoparazitákra.replicas de relojes Kutya és macska részére bolhák és kullancsok elleni, továbbá tetvek, cheyletiella fajok (ragadozó atkák), Otodectes cynotis (rühatka) és bolha előidézte allergiás bőrgyulladás elleni védekezésre.

 

 

 

Szőrzet ápolása

 

 

 

Immunrendszer erősítése

 

MINERA CSEPPEK 30 ML
 
A készítmény nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz, alkalmazható megelőzés, vagy a gyógyszeres kezelés kiegészítése céljából. Javasolt egyes anyagcserezavarok, étvágytalanság, gyengeség esetén, az ellenállóképesség javítására, nyomelemek pótlására, kondícióerősítésre, fertőző betegségek esetén az immunrendszer erősítésére, a gyorsabb felépülés céljából. Műtéti előkészítésre, illetve a műtét utáni felépülés időszakában, daganatos megbetegedésekben a gyógyszeres terápia kiegészítésére, fakó szőrzet, szőrhullás esetén a szőrzet minőségének javítására, a bőr és a nyálkahártya védelmére,replicas relojes a bőr regenerálására vedléskor. Kiállításra való felkészítés idején, vemhesség, szoptatás alkalmával, valamint minden kórképnél a gyógyszeres kezelés kiegészítésére és az előírt adagban a fenti kórképek megelőzésére.
 

 
 

Belső élősködők elleni védelem

CESTAL CAT TBL FÉREGHAJTÓ TABLETTA MACSKÁKNAK 10X

Praziquantel  és Pirantel-emboát  tartalmú féreghajtó tabletta a macskák valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére.

 

 


NEO-STOMOSAN OLDAT 1X50ML, 1X300ML

NEOSTOMOSAN koncentrátum  5x5 ml

 

Kutyák és macskák külső parazitái ellen alkalmazható készítmény.

Szarvasmarha: az állat nagyságától függően 0,5-1,5 l 1 :400-as hígítású oldat szükséges, mellyel az egész testfelületet egyenletesen bepermetezzük úgy, hogy az oldat a bőrre jusson. Rühösség esetén a kezelést 7 nap után megismételjük.

Kutya, macska: lemosással, fürösztéssel vagy permetezéssel történő kezeléshez a koncentrátumot 1 :200 arányban hígítjuk. Bolhásság és tetvesség esetén a teljes testfelületet és az állatok közvetlen környezetét is permetezni kell. A kezelést 7 nap múlva célszerű megismételni. A kullancsok a kezelés után néhány órán belül lehullanak. Újrafertőződés ellen az egyszeri kezelés 2-3 napos védelmet nyújt. A hatás szükség esetén újabb kezelésekkel meghosszabbítható. Sarcoptes rühösség és lokalizált demodicosis esetén a kezelést 10 naponként addig kell ismételni, amíg két egymást követő bőrkaparék-vizsgálat negatív eredményt nem ad. Otodectes-fülrühösség esetén az oldatot a fülkagyló és a külső hallójárat elváltozást mutató területeire juttatjuk.replica watches Mindkét fület kezelni kell. A kezelést 7 nap múlva megismételjük 
Megjegyzés:

A megmaradó oldatot ártalmatlanítás nélkül élővizekbe juttatni tilos.

Ártalmatlanítása literenként 1 dkg oltott mésszel 48 órán keresztül történhet.