Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Kutya

 

Külső élősködők elleni védelem

 


FRONTLINE COMBO SPOT ON CSEPPEK KUTYÁRA

2-10 kg testtömegű kutyák kezelésére: FRONTLINE COMBO SPOT ON S KUTYA 1 X 2.68 ml, 3 x 2.68 ml, 10 X 2.68 ml

10-20 kg testtömegű kutyák kezelésére: M KUTYA 1 X 2.68 ml

20-40 kg testtömegű kutyák kezelésére: : FRONTLINE COMBO SPOTON CSEPPEK L KUTYA 1 X 2.68 ml, 3 X2.68 ml, 10 X 2.68 ml

40 kg testtömeg feletti kutyák kezelésére: FRONTLINE COMBO SPOTON CSEPPEK XL KUTYA 1 X 2.68 ml

Elsősorban bolhák ellen alkalmazható, valamint kullancsok és/vagy szőrtetvek ellen. Bolhák és kullancsok elleni, továbbá Trichodectes canis, Heterodoxus spiniger, Linognatus setosus (tetvek), cheyletiella fajok (ragadozó atkák), Otrodectes cynotis (rühatka), valamint a bolha allergiás dermatitis elleni védekezésre is. A fipronil hatékony a Lyme betegség vektora, az Ixodes ricinus ellen is. A hatás 2 napon belül kialakul.replicas relojes A védelem 1 hónapig hatásos a kullancsok ellen és 8 hétig a bolhák és tetvek ellen. Egyszerűen alkalmazható: rá kell cseppenteni a hát, nyak hátsó részén lévő bőrfelületre. Fürdetés során nem szűnik meg a hatása.

 


FRONTLINE SPRAY 1 X 100 ml, 1 X 250 ml

A Frontline permet széles hatásspektrumú, nem szisztémás hatású inszekticid és akaricid, kontaktméregként hat az ektoparazitákra. Kutya és macska részére bolhák és kullancsok elleni, továbbá tetvek, cheyletiella fajok (ragadozó atkák),replica watches Otodectes cynotis (rühatka) és bolha előidézte allergiás bőrgyulladás elleni védekezésre.

 


ADVANTIX SPOT ON CSEPPEK KUTYA

<4kg testtömegű kutyák kezelésére: 4X4 ml

4-10kg testtömegű kutyák kezelésére: 4X4 ml

10-25kg testtömegű kutyák kezelésére: 4X2.5 ml

>25kg testtömegű kutyák kezelésére: 4X4 ml

Bolhásság (Ctenocephalides felis, Ctenocephalides canis) kezelésére és megelőzésére. A kutyán élősködő bolhák a kezelést követő egy napon belül elpusztulnak. Egy kezelés négy hétig véd az újrafertőződés ellen. A készítmény felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) kezelési programjának részeként.replica watches uk A termék négy héten át fennmaradó akaricid és repellens hatással rendelkezik kullancsok (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus), és három hétig tartó aktivitással rendelkezik (Dermacentor reticulatus) esetén. A kezelés időpontjában a kutyán lévő kullancsok a kezelés után még két napig is életben maradhatnak, láthatóak maradnak a kutya bőrébe fúródva. Ezért javasolt a kullancsok eltávolítása a kezelés időpontjában a további vérszívás megakadályozása céljából. Egy kezelés elegendő a repellens (táplálkozás ellenes) hatás eléréséhez lepkeszúnyogok (Phlebotomus papatasi) és igazi szúnyogok esetén (Aedes aegypti) két hétig, ill. (Culex pipiens) négy hétig.

 


BOBI SAMPON BOLHAÍRTÓ 1X200 ml

Külső élősködők elleni sampon kutyáknak

 

 

 


KILTIX NYAKÖRV (NAGY, KÖZEPES)

 

A Kiltix nyakörv két hatóanyaga gyorsan, már a felhelyezés után 24 órával védelmet biztosít a test minden pontján. A hagyományos nyakörvek párolgásos hatásmechanizmusától eltérően a Kiltix nyakörv hatóanyagai egyenletesen szabadulnak fel a nyakörvből és a kutya mozgása révén rövid idő alatt a test legtávolabbi pontjára is eljutnak. A hatóanyagszint folyamatos megújulásának biztosítására a Kiltix nyakörvet folyamatosan kell viselni, hatékony a pihenés időszakában és futás közben is. A Kiltix nyakörv két hatóanyaga különlegesen hosszú, akár 7 hónapig tartó védelmet biztosít kutyájának a kullancsok és bolhák ellen. A Kiltix nyakörv lehetővé teszi,replicas de relojes hogy egyetlen nyakörvvel tavasztól őszig megóvja kedvencét ezektől a veszélyes vérszívóktól.

 


NEO-STOMOSAN OLDAT 1X50ML, 1X300ML

NEO-STOMOSAN koncentrátum  5x5 ml

 

Kutyák és macskák külső parazitái ellen alkalmazható készítmény.

Szarvasmarha: az állat nagyságától függően 0,5-1,5 l 1 :400-as hígítású oldat szükséges, mellyel az egész testfelületet egyenletesen bepermetezzük úgy, hogy az oldat a bőrre jusson. Rühösség esetén a kezelést 7 nap után megismételjük.

Kutya, macska: lemosással, fürösztéssel vagy permetezéssel történő kezeléshez a koncentrátumot 1 :200 arányban hígítjuk. Bolhásság és tetvesség esetén a teljes testfelületet és az állatok közvetlen környezetét is permetezni kell. A kezelést 7 nap múlva célszerű megismételni. A kullancsok a kezelés után néhány órán belül lehullanak. Újrafertőződés ellen az egyszeri kezelés 2-3 napos védelmet nyújt. A hatás szükség esetén újabb kezelésekkel meghosszabbítható. Sarcoptes rühösség és lokalizált demodicosis esetén a kezelést 10 naponként addig kell ismételni, amíg két egymást követő bőrkaparék-vizsgálat negatív eredményt nem ad. Otodectes-fülrühösség esetén az oldatot a fülkagyló és a külső hallójárat elváltozást mutató területeire juttatjuk. Mindkét fület kezelni kell. A kezelést 7 nap múlva megismételjük 
Megjegyzés:

A megmaradó oldatot ártalmatlanítás nélkül élővizekbe juttatni tilos.

Ártalmatlanítása literenként 1 dkg oltott mésszel 48 órán keresztül történhet. 

 

 

Szőrzet ápolása 

BOBI SAMPON NORMAL 1X200 ml

 Normál gyógynövényes sampon kutyáknak.

 


  

Szobatisztaság

 

 

TENA ANTIDECUBITUS ALÁTÉT 60CMX60CM, 60CMX90CM

 

Egyszerhasználatos alátét a lakásban tartott állatok, elsősorban kutyák szobatisztaságának elősegítésére illetve az otthon tartott állatok számára alom helyett.

 

 

 

Immunrendszer erősítés

 

 

MINERA CSEPPEK 30 ML

 
A készítmény nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz, alkalmazható megelőzés, vagy a gyógyszeres kezelés kiegészítése céljából. Javasolt egyes anyagcserezavarok, étvágytalanság, gyengeség esetén, az ellenállóképesség javítására, nyomelemek pótlására,replika óra kondícióerősítésre, fertőző betegségek esetén az immunrendszer erősítésére, a gyorsabb felépülés céljából. Műtéti előkészítésre, illetve a műtét utáni felépülés időszakában, daganatos megbetegedésekben a gyógyszeres terápia kiegészítésére, fakó szőrzet, szőrhullás esetén a szőrzet minőségének javítására, a bőr és a nyálkahártya védelmére, a bőr regenerálására vedléskor. Kiállításra való felkészítés idején, vemhesség, szoptatás alkalmával, valamint minden kórképnél a gyógyszeres kezelés kiegészítésére és az előírt adagban a fenti kórképek megelőzésére.

 

 

replika óra webáruház