Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Gyerekkori hasmenés

 

HASMENÉSRE AJÁNLOTT TERMÉKEK

 

HIPP ORS 200ml

Sárgarépát, rizst, ivóvizet és elektrolitokat tartalmazó hasmenéses állapotok alatt fellépő folyadék és elektrolit hiányt pótló rehidratáló ital. Glutén és tejszármazék mentes bioital. 4 hónapos kortól adható!

 

 

 


 

 

HASFÁJÓS CSECSEMŐK SZÁMÁRA AJÁNLOTT TERMÉKEK

 

 

 

 

Naturland Babapocak teakeverék

Jó közérzet, nyugodt nappalok és éjszakák, erről ismerni meg a Naturland-teát fogyasztó babát. Újszülött kortól fogyasztható.Összetevők: kamillavirágzat, keserű édeskömény termés.

 

 

 

 


INFACOL BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 50 ml

Az Infacolt a csecsemők fokozott gázképződés és levegőnyelés okozta hascsikarásának, bélgörcsének megszüntetésére adható szimetikon-tartalmú szer. A bélgörcsöket az okozza, hogy a baba beleiben a gázok habszerűen, sok kicsi buborék formájában vannak jelen, melyek eltávozása nehézségbe ütközik. Az Infacol ezeket a kis buborékokat nagyokká alakítja omega replica megkönnyítve ezáltal a szelekkel és levegővel való mielőbbi távozásukat. Az Infacol fizikai úton, szünteti meg tehát az emésztési zavarok, levegőnyelés vagy egyes ételek okozta gázfelhalmozódást a gyomor-bélrendszerben. A hatóanyag a csecsemő gyomrából, beleiből nem szívódik fel, így általános hatást, így mellékhatást sem tud kifejteni. Az Infacol beadása nagyon egyszerű, még akkor is, ha a baba sír. Szokásos adagja egy teli cseppentő (0,5 ml) etetés előtt. 1-2 hetes kortól adható.

 

 


 

ESPUMISAN EMÚLZIÓ

Az Espumisan a bélben fokozott gázképződéssel vagy - felhalmozódással járó állapotok, gáz okozta gyomor-, bélrendszeri panaszok (pl. puffadás, teltségérzet) tüneti kezelésére alkalmas.

A készítmény alkalmazható továbbá műtéteket követő puffadásos állapotokban; diagnosztikai eljárások segédanyagaként a hasi röntgen vagy ultrahangos, illetve endoszkópos vizsgálatok előtt a belekben képződő gázbuborékok megszüntetésére. Szimetikon tartalmú készítmény. 1-2 hetes kortól adható.

 

 


SAB SIMPLEX BELSŐLEGES EMÚLZIÓ 30ml

Fokozott gázképződés és gázgyülemek (meteorizmus) és a gyomor-bélrendszer panaszainak, pl. puffadás, teltségérzet megszüntetésére alkalmas szimetikon-tartalmú szer. Továbbá alkalmazható hasi vizsgálatok (röntgen, ultrahang, endoszkópia) előkészítéseként a gázárnyékok csökkentésére és a műtétet követő fokozott gázképződés csökkentésére. A készítmény elsősorban szoptatott, vagy tápszeres csecsemőknek ill. időseknek ajánlott. 1-2 hetes kortól adható.

 

 


MIRA TERMÉSZETES GLAUBERSÓS GYERMEKGYÓGYVÍZ 700 ml

Ásványianyag összetétele hasonlít a Mira glaubersós gyógyvízhez, azonban sótartalma csökkentett.  A Mira Baby viszonylag enyhe hashajtó (adagtól is függő) béltisztító hatású. Átmossa a bélcsatornát, leoldja a nyálkahártyáról a gyulladásos váladékot, eltávolítja a hurutokat okozó baktériumot, vírust, s ezek bomlástermékeit és a széklettel együtt kiüríti.

 


  GRIPE WATER 150ml

A csecsemők szélgörcsének és ezzel kapcsolatos fájdalmak kezelésére (1 éves korig) ajánlott. Kapormag kivonatot tartalmaz. 1 hónapos kor alatt nem adható.