Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Fytofontana

 

 

BOTOCEUTICAL BIOTECHNOLÓGIAI RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM 25ml

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A bőr öregedésének legszembetűnőbb jelei az arcon keletkező ráncok. Testünk öregedése természetes folyamat, amelyet fiziológiai, szövettani és biokémiai változások idéznek elő. A bőrre negatívan hat a külső környezet is. A Botoceutical biotechnológiai ránctalanító szérum a napi átlagos 15 000 mimikai arckifejezés és mozgás után láthatóan megnyugtatja és feszesebbé teszi az arcbőrt. A szérum előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra. A termék használata által az arcbőr feszessé válik, a ráncok kisimulnak. A felsorolt pozitív hatásai miatt  a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriájába a  – cosmeceuticalok csoportjába – tartozik. A hatás laboratóriumi eredmények által bizonyított, a tesztek során a konfokális lézermikroszkópia a ráncok 62,8%-os csökkenését mutatta ki. A botoceutical három peptid kombinációját tartalmazza. A termék férfiak és nők számára egyaránt hatásos és alkalmazható.

BOTOCEUTICAL BIOTECHNOLÓGIAI SZÉRUM SZEMÖDÉMÁRA ÉS SZEM ALATTI TÁSKÁRA 10ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Botoceutical szérum szemkörnyéki táskák és ödémák ápolására javasolt. Egy speciális hatóanyagot – tetrapeptidet – tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat. Klinikai tesztek kimutatták a tetrapeptid hatékonyságát az arcbőr kisimulásában és a duzzadás csökkentésében.Az alkalmazás előnye, hogy a látható eredmény műtéti beavatkozás nélkül érhető el. Hatása bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott. A tesztelt személyek 95%-nál  – 60 napon keresztül naponta kétszeri használat során – a szem alatti táskák láthatóan csökkentek. Az első javulás már 15 nap után volt látható. A szérum nők és férfiak esetében egyaránt hatásos.

COLLAGENOCEUTICAL BIOTECHNOLÓGIAI EMULZIÓ A RÁNCOK BELSŐ FELTÖLTÉSÉREA KOLLAGÉN- ÉS A HYALURONINJEKCIÓK ALTERNATÍVÁJAKÉNT 30ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A kollagén és az elasztin a bőr szerkezetének olyan alapfehérjéi, amelyek biztosítják a bőr megfelelő szilárdságát és hidratációját. A bőr fehérjeállományának 70%-át alkotják. A bőr naponta veszít természetes kollagéntartalékából, a kor előrehaladtával pedig hiánya egészségügyi problémákhoz és külső elváltozásokhoz is vezethet. Ezután következik az az elkerülhetetlen öregedési folyamat, amikor a bőr petyhüdté válik, láthatóan veszít rugalmasságából és egyre mélyebb ráncok keletkeznek. Az eddig ismert kozmetikai termékek és ránctalanítók nagy része csupán néhány százalék kollagént tartalmaz, így ezek felszívódása is csak korlátozott mértékű. Emiatt gyakori a kollagén injekcióval történő befecskendezése, ami azonban költséges, fájdalmas és gyakran gyulladást okozhat.

COLLAGENCEUTICAL TABLETTA 60x
 
 
 
 
 
 
 
 
Kollagént, hialuronsavat, C-vitamint, mezei zsurlófű kivonatot, valamint réz és cink ionokat tartalmazó tabletta. Jótékonyan befolyásolhatja: a bőr megújulását, a bőr alatti kollagén pótlását, az egészséges bőr megtartását (fiatalos külsőt kölcsönöz), a bőr feszesebbé tételét, a bőr rugalmasságát és feszességét , jótékony hatással lehet a haj és a körmök állapotára  és 
lassíthatja a bőr öregedésének folyamatait.

DIAMONDCEUTICAL RENDKÍVÜL GAZDAG ÖSSZETÉTELŰ GYÉMÁNTPORTARTALMÚ ELIXÍR, AMELY TÜNDÖKLŐVÉ VARÁZSOLJA A BŐRT 30 ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az érett bőr leginkább az alapvető tápanyagok  – mint például az ásványok, vitaminok és aminosavak  – hiányától szenved, így a szervezetben az anyagcsere lelassul. A bőr kalciumkészlete nagymértékben csökken- ez a folyamat a  dermoporózis. Emiatt a bőr vékonyodik, dehidratálttá (vízhiányossá) és petyhüdtté válik. Az arcbőr fakó, a bőrfelszín pedig szabálytalan lesz.Az öregedést a sejtmag és a DNA irányítja. A DNA bizonyos részeinek, az ún. telomérek sérülése a bőr idő előtti öregedését idézheti elő, amely nemcsak a sejtek élettartamának rövidüléséhez, hanem az egyes funkciók (mint pl. a fehérjeszintézis) zavaraihoz is vezethet.A bőr szinte mindennap veszít kollagén tartalékából, a kor előrehaladtával pedig hiánya egészségügyi problémákat és külső változásokat okozhat.

BUSTYCEUTICAL BIOTECHNOLÓGIAI MELLFESZESÍTŐ ÉS TONIZÁLÓ EMULZIÓ 125ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A mell szépsége az azt fedő bőr feszességétől is függ, amelyet a szakemberek véleménye szerint, akár a mell „természetes melltartó”-jának is nevezhetünk. A mell, a nő egyedi szépségének egyik legérzékenyebb jele, ezért ápolása különleges gondoskodást és figyelmet igényel. A Bustyceutical használata a nők minden korosztálya számára javasolt, különösen szülés után vagy érett, idősebb korban. A Bustyceutical emulzió biotechnológiai eredetű peptidszintézisből jött létre. 
A termék a következő összetevőkből áll
- biotechnológiai bakteriális, stimuláló és növekedési tényezőkben gazdag szüredék, az oxigént igénylő mikroorganizmusok kultúrájából nyert specifikus tápláló anyag.
- kétféle amfifilikus biopeptid 
 Ennek a biopeptidnek a jelenléte a Bustyceuticalban biztosítja a kollagén sejtmetabolizmusának serkentését a bőr rétegeiben.

LIFTOCEUTICAL  BIOTECHNOLÓGIAI EMULZIÓ- A SEBÉSZETI ARCFESZESÍTÉSFACELIFTING-ALTERNATÍVÁJA 30 ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A kor előrehaladtával a bőr veszít a rugalmasságából, csökken az izomtónus és elfogy a bőr alatti zsírréteg. A facelift az anatómiai szerkezetek megújítása és megemelése az arcon található ráncok kisimítása céljából. A lifting célja, hogy az arc fiatalabbanak, rugalmasabbnak, kipihentnek és természetesnek tűnjön. A Liftoceutical biotechnológiai emulzióban található hatóanyagok kisimítják a ráncokat, tisztítják és feszesebbé teszik a petyhüdt bőrt.A kettős hatású biotechnológiai aktív anyag az élesztőkivonat erősíti a dermo-epidermális kapcsolódást és serkenti a fehérjeszintézist.replicas rolex Az évek múlásával az epidermális és dermális sejtek közötti  kötődés gyengül, a bőr rugalmassága pedig csökken.

 OPHTHACEUTICAL BIOTECHNOLÓGIAI EMULZIÓ A SZEM ALATTI SÖTÉT KARIKÁKRA, A SZEMKÖRNYÉKI RÁNCOK ÉS A SZEM ALATTI TÁSKÁK MEGSZÜNTETÉSÉNEK HATÉKONY ESZKÖZE, ERŐS LIFTING-HATÁSSAL 15 ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A szem körüli gyenge és érzékeny terület sok esetben a fáradtság, a gondterheltség, a stressz és a kialvatlanság visszatükröződése lehet. A belső szemzug epidermiszének finomsága mikrovérerecskékkel teli területet borít. A szem alatti karika az alapvaszkuláris hálózat állapotával is összefüggésben lehet, ugyanis a kevésbé oxigéndús vérben lassítják a 
mikrokeringést, és ezek a szem alatt sötét karikákat okozhatnak.A klinikai tesztekből kiderült, hogy a tesztelt személyek egy csoportjának szem alatti táskái voltak, de nem volt karikás a szeme, a másik csoport tagjainak pedig karikás volt a szemük és 
nem voltak szem alatti táskái. Ebből az következik, hogy a szem alatti táska és a szem alatti karika két különböző probléma, amely mindegyik külön-külön más kozmetikai kezelést igényel.

HYDROCEUTICAL BIOTECHNOLÓGIAI SZÉRUM AZ ARCBOR  INTENZÍV MÉLYHIDRATÁLÁSÁRA 30ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A hidratálás az arcbőr helyes és szükséges ápolásának egyik alapvetően fontos része, amely az arcbőr számára ugyanolyan jelentőségű, mint a tisztítás. Az epidermiszben (felhámban) és a bőrben található víz mennyiségétől nem csak a bőr külseje, hanem egész állapota függ. A kiszáradt  felhám érdes tapintású, sötétebb szinű és felülete ráncos lesz. Ha a bőr vízhiányos, az arcbőr gyorsabban öregszik. A bőr hidratálása nem csak kívülről történő víz bejuttatását 
jelenti, hanem a belső nedvesség veszteségének megakadályozását és pótlását is. A speciális hygroszkopikus részecskéket tartalmazó és osmolitikus folyamatokon alapuló modern hidratáló krémek használatával megelőzhető, hogy az epidermiszből az ott természetesen előforduló víz „elillanjon“. A faggyúmirigyek tevékenysége határozza meg, hogy a bőr zsíros vagy száraz. A faggyúmirigyek a szőrtüszővel együtt különleges egységet alkotnak.

 PURECEUTICAL KÉTFÁZISÚ TISZTÍTÓ ARCLEMOSÓ A PIGMENTFOLTOK HALVÁNYÍTÁSÁRA 125ML
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az alap bőrápolás több egymáshoz kapcsolódó lépésből áll. A legfontosabb tényezők a rendszeresség és a bőr aktuális állapotához való alkalmazkodás. A pigmentfoltok halványítására a fytofontana cosmeceuticals termékcsaládhoz tartozó 
 
PIGMENTOCEUTICAL használata javasolt kiegészítésképpen, amely eltávolítja az erősen pigmentált epidermális sejteket. A termék nők és férfiak számára egyaránt ajánlott. A termék kedvező hatással van a bőr állapotára, minőségi összetevőinek köszönhetően a bőrápolás legmagasabb kategóriájába - a cosmeceuticalok csoportjába - tartozik.

 PURECEUTICAL KÉTFÁZISÚ PÓRUSÖSSZEHÚZÓ ARCTISZTÍTÓ 125ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A PURECEUTICAL kétfázisú pórusösszehúzó tisztító arclemosó rendszeres használatával a pórusok mérete csökken, így az újabb szennyeződéseket nem fogják fel.A PURECEUTICAL kétfázisú pórusösszehúzó tisztító arclemosó olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek jótékonyan befolyásolják a bőr állapotát. Az emberek többségénél a bőr szépsége és egészsége jó életminőségük alapvető bizonyítéka. A termék nők és férfiak számára egyaránt ajánlott. A termék kedvező hatással van a bőr állapotára, minőségi összetevőinek köszönhetően a bőrápolás legmagasabb kategóriájába  - a cosmeceuticalok csoportjába - tartozik.

 PURECEUTICAL RÁNCTALANÍTÓ TISZTÍTÓGÉL 125ml
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A rendszeres arctisztítás az arcápolás alappilére. Ha ezt a rendszeres tisztítást elhanyagoljuk, az arcbőrünkön hamarosan kellemetlen tüneteket észlelhetünk. Hogy az arcbőrünknek ne ártson a tisztítás és a tonizálás, kímélő termékeket használjunk, melyek összetétele  teljes mértékben megfelel bőrünknek. Az arcbőr igényei az idő múlásával változnak  - a belső és a külső öregedés jelei is láthatóvá válnak. Az arctisztítás legfontosabb szempontja a szennyeződések alapos eltávolítása. A termék anélkül tisztítja meg az arcbőrt a sminktől és más szennyeződésektől, hogy azt túlzottan kiszárítaná. A bőrtisztító termékek megakadályozhatják az apróbb ráncok kialakulását. A ránctalanító tisztítógél rendszeres használatával bőre szebbé és egészségesebbé válik.

 PURECEUTICAL  INTENZÍV MÉLYTISZTÍTÓ HAB AZ ARC, NYAK ÉS A DEKOLTÁZS KÖRNYÉKÉRE 125ml
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A PURECEUTICAL intenzív mélytisztító hab magas hatékonyságú felszíni bőrradír és pórustisztító.  Kiváló segítség az elhalt sejtek, a zsír és a szennyeződések fellazításához és eltávolításához, ezen kívül olyan hatóanyagot tartalmaz, amely fontos szerepet játszik a ráncok kialakulásának megelőzésében. Továbbá AHA savat tartalmaz, melynek a bőrre kifejtett pozitív hatása már régen ismert azáltal, hogy eltávolítja a bőr elszarusodott sejtjeit. A termék alkalmas nők és férfiak számára egyaránt. 
A termék kedvező hatással van a bőr állapotára. A PURECEUTICAL intenzív tisztítóhab minőségi összetevőinek köszönhetően a bőrápolás legmagasabb kategóriájába  - a cosmeceuticalok csoportjába- tartozik.