Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Fogkefék, fogselymek

 

 

FOGKEFÉK , FOGSELYMEK

 
MERIDOL EXTRA FINOM SÖRTÉJŰ FOGKEFE
 

 
 
 
 
 
 
A fogkefét elsősorban ínygyulladásos és fogágybetegségben szenvedő betegek számára fejlesztették ki. Egyedülállóak a mikroszkopikus finomságú szálak, melyek egyszerre biztosítják a hatékony tisztítást és a gyulladt íny védelmét.

 NENEDENT-BABY FOGKEFE ÉS FOGKRÉM
 

 
 
 
 
 
 
 
Xilitet és kovagélt tartalmaz a korai fogszuvasodás megelőzésére kisbabák és gyermekek részére a 6. hónaptól a 2. életévig. Nagyon gyengéd, fluoridmentes.A fogápoláshoz használja a mellékelt ujjra húzható fogkefét, a nenedent-baby Tanuló-fogkrémmel együtt. A nenedent-baby Tanuló-fogkrémet kifejezetten az első fogacskákhoz fejlesztették ki, figyelembe véve, hogy a babák még nem tudják kiköpni. Tartósítószer-mentes, nem tartalmaz borsmentaolajat, szacharint, nátrium-laurilszulfát mentes és kellemes, gyümölcsízű aromájú.

ORAL B SUPER FLOSS FOGSELYEM 50x
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az Oral-B Super Floss ideális fogszabályozók, hidak, és széles fogközök tisztítására. Három egyedülálló összetevője - a megerősített vég, a szivacsos- és a hagyományos fogselyem -együttműködik a maximális hatékonyság érdekében. A szál vége kemény, így fogszabályozó alatt is használható. A szivacsos fogselyem széles fogközökben és fogszabályozó körül alkalmazható. A hagyományos fogselyem az íny alól is eltávolítja a lepedéket. 50 előre lemért száldobozonként. Hagyományos, vagy mentolos ízben.
 
 
 
ELEKTROMOS FOGKEFÉK, SZÁJZUHANY
 
 
 BRAUN ORAL-B ELEKTROMOS FOGKEFE
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
40000 rezgés/perc. 2 sebességi fokozat. 2 fogkefefej, indikátoros. Esztétikus tárolódoboz, mely a falra is rögzíthető. Teljes feltöltés után kb. 45 percet működik. Professzionális időzítő. Nyomásérzékelő.

 OMRON SONIC  ULTRAHANGOS ELEKTROMOS  FOGKEFE
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Ultrahangos technológia: standard rezgő-, széles rezgő-, egypontos rezgőműködés. Egy tripla funkciós tisztító fejet és egy rendkívül finom sörte fejet is tartalmaz . 30 másodperces időzítő. 3 perces automata kikapcsoló.

 DR HU SZÁJZUHANY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A szájhigiene fenntartásának kiegészítő eszköze. A vízsugarat a fogra merőlegesen kell irányítani, nem nagy nyomással. Ha a fogtengellyel párhuzamosan tartjuk fájdalmat okozhat, a baktériumokat a szövetekbe préselheti, ez tályogot is eredményezhet. Önmagában a lepedék és a táplálékmaradékok eltávolítására NEM alkalmas!