Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Dohányzásról való leszokás
 
 
NICORETTE FRESHMINT RÁGÓ GUMI 2MG, 4MG 30X
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Dohányzásról való leszokást elősegítő készítmény. Csökkenti a dohányzásról azonnal leszokni kívánók elvonási tüneteit. A Nicorette rágógumi segítségével megakadályozható, white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;">replica watches uk de legalább mérsékelhető az elvonási tünet úgy, hogy átmeneti ideig a nikotint kis mennyiségben pótolja. Rágás közben a nikotin lassan felszabadul a rágógumiból és a szájnyálkahártyán keresztül felszívódik a vérbe. A cigarettával szemben a Nicorette rágógumi nem tartalmaz mérgező kátrányt vagy szénmonoxidot.ANicorette nem kizárólag a dohányzás azonnali abbahagyására javasolt, orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;">gucci outlet azaz nem csupán a dohányzás teljes elhagyása lehet a cél, hanem a dohányzás átmeneti felfüggesztésének vagy adohányzás csökkentésének elősegítése is, widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;">air max pas cher azokban a dohányosokban, akik nem tudnak vagy nem akarnak leszokni. 

 NIQUITIN MINITAB MENTOL PRÉSELT SZOPOGATÓTABLETTA 1.5MG, 4MG  20X


 

A NiQuitin Minitab segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához.replika órák normal; line-height: normal; orphans: auto; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;">coach outlet A kezelésnek ezt a típusát nikotin helyettesítő kezelésnek hívják.
montre rolex replica watches quality

 

A NiQuitin Minitab szopogató tabletta azok számára készült, replika órák árral white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;">ugg pas cher akik több mint 20  cigarettát szívnak el naponta.

 

A készítmény segít Önnek a dohányzás azonnali abbahagyásában, illetve segítséget nyújthat Önnek lecsökkenteni az elszívott cigaretták számát a teljes leszokás előtt. Ha úgy gondolja, cheapest fifa 14 coins hogy képes a dohányzást azonnal abbahagyni,replika bell & ross akkor tegye ezt, mert általában ez a legjobb út. Azonban, ha ezt túl nagy lépésnek érzi, akkor megpróbálhatja az elszívott cigaretták számát lecsökkenteni, első lépésként a teljes leszokás előtt. 


 NIQUITIN CQ TRANSZDERÁLIS TAPASZ 7MG  7X
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A NiQuitin CQ tapasz nikotint szolgáltat a szervezet számára, helyettesíti a  dohányzás által felvett nikotint,replika franck muller ezáltal elősegíti a dohányzásról  határozott szándékkal történő leszokást. A készítmény enyhíti a dohányzás  abbahagyásával járó erős nikotin éhséget és azokat a kellemetlen tüneteket,  amelyeket számos dohányzással felhagyni kívánó személy megtapasztal. A NiQuitin CQ a szervezetben egyenletes nikotin koncentrációt biztosít, ami  rendszerint alacsonyabb, mint a dohányzásból származó nikotin szint. A dohányzásról való leszokás 3 lépése.

 NIQUITIN CQ TRANSZDERÁLIS TAPASZ 14MG  7X
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A NiQuitin CQ tapasz nikotint szolgáltat a szervezet számára, helyettesíti a dohányzás által felvett nikotint, ezáltal elősegíti a dohányzásról  határozott szándékkal történő leszokást. A készítmény enyhíti a dohányzás abba hagyásával járó erős nikotin éhséget és azokat a kellemetlen tüneteket, amelyeket számos dohányzással felhagyni kívánó szeméreplika vacheron constantinly megtapasztal. A NiQuitin CQ a szervezetben egyenletes nikotin koncentrációt biztosít, Cheapest FIFA 14 Coins ami rendszerint alacsonyabb, mint a dohányzásból származó nikotin szint. A dohányzásról való leszokás 2 lépése.

NIQUITIN CQ TRANSZDERÁLIS TAPASZ 21 MG 7X
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A NiQuitin CQ tapasz nikotint szolgáltat a szervezet számára, helyettesíti a dohányzás által felvett nikotint, ezáltal elősegíti a dohányzásról határozott szándékkal történő leszokást. A készítmény enyhíti a dohányzás abbahagyásával járó erős nikotin éhséget és azokat a kellemetlen tüneteket, amelyeket számos dohányzással felhagynikívánó személy megtapasztal. A NiQuitin CQ a szervezetben egyenletes nikotin koncentrá replica watches ciót biztosít, ami 
rendszerint alacsonyabb, mint a dohányzásból származó nikotin szint. A NiQuitin CQ háromfajta hatáserősségben szerezhető be. Amikor a szervezet már megszokta, hogy a dohányzás abbamaradt,replika vacheron constantin az alkalmazott tapaszok erősséget a 10 hetes kezelési időtartam során mindaddig csökkenthető, míg egyáltalán nem lesz szükség rájuk. Cheap FIFA 14 Coins Ezzel a leszoktató programmal a szervezet nikotin igénye fokozatosan megszüntethető. A dohányzásról való leszokás 1 lépése.