Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Csípések kezelésére szolgáló terméke

 

 

CSÍPÉSEK MEGELŐZÉSE

NATURLAND SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ SPRAY 100ml

Etil-butil-acetil-aminopropionát tartalmú szer, amelyet bőrfelületre juttatva, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó rovarokat (pl. szúnyog, kullancs) 4-6 órán keresztül távol tartja.

 

 

 

 

VAPE DERM HERBÁL SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ PUMPÁS AEROSZOL 100ml 

Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata frissítően hat a nyári melegben. Tej állagának köszönhetően könnyen felvihető a bőrre.

 

 

 

 

VAPE DERM HERBÁL SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ KRÉM 150ml

Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rova- rokat. Krém állagának köszönhetően ápolja és hidratája is a bőrt. Eukaliptusz illata felfrissíti az egész testet.

 

 

 

 

VAPE DERM HERBAL TÖRLŐKENDŐ 15X

A kendő használata praktikus és egyszerű. Használat után a tasak légmentesen zárható, így a többi kendő nem veszíti el nedvességtartalmát. Citromolajat és eukaliptuszt tartalmazó hatóanyagának köszönhetően 2-3 órán át hatékonyan távol tartja a vérszívó rovarokat. Eukaliptusz illata révén frissítőkendőként is hatásos. 

 

 

CSÍPÉSSEL JÁRÓ VISZKETÉS ÉS BŐRPÍR CSÖKKENTÉSE 

 

VAPE DERM HERBÁL CSÍPÉS UTÁNI BŐRNYUGTATÓ STIFT 10ml

Citronella hatóanyaga megnyugtatja a bőrt a szúnyog, légy, darázs, bögöly, medúza, csalán csípése után. Eukaliptusz tartalma enyhíti a csípés fájdalmát, és hűsíti a bőrt. Ha közvetlenül a csípés után a bőrre kenjük, megelőzhető a kivörösödés és a duzzanat.

 

 

 

VAPE DERM HERBAL KRÉMSTIFT 2IN1 40ML

Az első olyan termék, amely nem csak a szúnyog- és kullancscsípésektől véd, hanem a nyugtató stiftnek köszönhetően azonnali enyhülést hoz, ha kirándulás során a csalán vagy tengeri lubickolás közben a medúza csíp meg bennünket. Citronella és eukaliptusz olaj tartalmának köszönhetően kellemesen hűsíti a bőrt a nyári melegben.Rovarriasztó, amely hatásosan védi a bőrt a szúnyogoktól, kullancsoktól, bögölyöktől. A stift megszünteti a viszketést.

 

 

BIOMED SVÉDKESERŰ KRÉM 60G

A krém szúnyog illetve rovarcsípések okozta kellemetlen bőrtünetek ápolására, enyhítésére ajánlott. Alkalmazható továbbá minden olyan esetben, amikor a svédcsepp külsőleges használata javasolt. 12% gyógynövény kivonatot (svédkeserű tinktúra) és mentolt tartalmaz. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!