Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Bőrproblémák kezelése

BŐRPUHÍTÁS, SAROKPUHÍTÁS

 

NATURLAND LÁBPUHÍTÓ KRÉM 60ML
 
A lábfej mindennapos ápolásrára. Az elhasználódott és a kifakult hámsejteket oldva a bőrt puhává  teszi, gyorsítja a bőr megújulását, a bőrt puhán tartja.  A krém alkalmazása a lábat erősen igénybe  vevő esetekben különösen előnyös. Rendszeres használatával megelőzhető a talpon kialakuló bőrkeményedések és berepedések.
 
 
 
NATURLAND FITNESS LÁBÁPOLÓ KRÉM 100 ml
 
Tradicionális gyógynövény készítmény a lábfej és az alsó lábszár mindennapos ápolására és masszírozására. A fáradt lábat fitté, rugalmassá teszi.
 
A krém használata a lábat erősen igénybe vevő esetekben különösen előnyös. Ajánljuk a munkavégzés során megduzzadt, megdagadt láb ápolására.
 
 
 
 
 
NATURLAND LÁBIZZADÁST GÁTLÓ HINTŐPOR 50g
 
Használatával megelőzhető és meggátolható a kellemetlen lábszag kialakulása. Alkalmazása egyszerű,  egyenletesen eloszlik.
 
 
 
 
 
NATURLAND LÁBIZZADÁS ELLENI SPRAY 100g
 
A szúrós csodabogyó, vadgesztenye, varázsmogyoró és szőlőlevél különleges gyógynövénykivonata  gátolja a lábizzadást. A zoknin és a harisnyán nem hagy foltot.
 
 
 
 
 
NATURLAND LÁBIZZADÁST GÁTLÓ GÉL 125ml
 
Használatával megelőzhető a túlzott lábizzadás okozta kellemetlen lábszag kialakulása. Alkalmazása zárt cipő viselése esetén, illetve sportcipőben végzett szabadidős tevékenység megkezdése előtt javasolt.
 
 
 
NATURLAND LÁBFRISSÍTŐ KRÉM 100 ml
 
Tradicionális gyógynövény készítmény a lábfej és az alsó lábszár mindennapos ápolására. A fáradt  lábat hűsíti, frissíti. Rendszeres használata a láb komfortérzetét biztosítja.
 
 
 
 
 
NATURLAND HERPESIL GÉL 10G
 
A Herpesil gél gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását kísérletek igazolják. A készítmény komponensei Herpes simplex vírus (I) szaporodását gátló (citromfű), gyulladáscsökkentő (kamillavirágzat, aranyvesszőfű, tüdőfű), fertőtlenítő-, bakteriális utófertőzést  gátló ( vérehulló fecskefű, kakukkfű, kamillavirágzat), sebgyógyító (cinkszulfát, vérehulló fecskefű)  hatását szakirodalmi adatok igazolják.
 
 
 
RICHTOFIT GÉL HERPESZRE 5G
 
Természetes hatóanyagai - citromfű-, és édesgyökér-kivonat, kakukkfőolaj, bisabolol, allantoin és kollagén – nagymértékben fokozzák egymás hatékonyságát. A készítmény mind az ajkakon,replicas relojes mind a enitáliákon hatásos a herpesz szimplex kezelésében. Gátolja, esetenként megakadályozza a hólyagok kifejlődését. Időben alkalmazva enyhíti a kellemetlen tüneteket, gyors és nyom nélküli sebgyógyulást eredményez. Egyúttal hidratálja és frissíti a bőrt.
 
 
ARANYÉR, VISSZÉR 
 
 
NATURLAND HEMOLAND KRÉM 100ML 
 
Aranyér környéki bőr ápolására. Ápol, puhít, regenerál. Körömvirág, zöldborsó, vadgesztenye,fake watches kamilla  és varázsmogyoró kivonatokat tartalmaz. Puhítja, ápolja és regenerálja az aranyér környéki bőrt. Összehúzó, bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagai elősegítik az érintett területen jelentkező kellemetlen érzés mérséklődését.
 
 
NATURLAND LÁBÁPOLÓ AKTÍV GÉL 125 ml
 
Speciális vadgesztenye kivonatával a fáradt lábat fitté teszi, frissíti és vitalizálja a bőrt. Mérsékli a vérkeringési problémák, ödémák kialakulásának lehetőségét. Az optimális hatás elérése érdekében naponta és folyamatosan használja!
 
 
 
 
 
 
 
NATURLAND VENALAND KRÉM VISSZERES BŐRFELÜLET ÁPOLÁSÁRA
 
Szúrós csodabogyó, vadgesztenye, szőlőlevél, varázsmogyoró és körömvirág kivonatokat tartalmaz. Antocián, flavonoid és szaponin hatóanyagai fokozzák a bőrsejtek oxigén-, vér- és tápanyagellátását, elősegítik a „nehézláb” érzés mérséklését. Mindennapos használata frissíti, vitalizálja a seprűvénás, visszeres bőrt.
 
 
KORPÁS HAJ
 
 
NATURLAND KÉNES KRÉMSAMPON 125 ml
 
A krémsampon rendszeres használata elősegíti a fejbőr korpásodásának és a haj zsírosodásának mérséklődését.replica rolex Jellegzetes kénes illata a kicsapott kén hatóanyagnak köszönhető, amely enyhe fertőtlenítő és antimikróbás hatású.
 
 
 
 
TYÚKSZEM
 
NATURLAND TYÚKSZEMIRTÓ BALZSAM 15ml
 
A fájdalmas bőrkeményedés vagy tyúkszem kialakulását gyakran a nem megfelelő (szűk) cipő használata, illetve a bokasüllyedés okozza. Fontos, hogy akár a bőrkeményedés, akár a tyúkszem eltávolítására ne használjunk ollót, kést vagy egyéb vágószerszámot, mivel könnyen megsérthetjük a környező területet, vagy a mélyebben fekvő rétegeket. Az ilyen bőrproblémák kezelésére és eltávolítására alkalmazható a szalicilsav tartalmú balzsam.
 
 
 
DR MILESZ VÉREHULLÓFECSKEFŰ ECSETELŐ 30ml
 
A vérehulló fecskefű hajtásrészének alkoholos kivonatát tartalmazza,replicas de relojes mely szemölcs és tyúkszem eltávolítására szolgál.