Kérdezze Gyógyszerészét!

Forduljon bizalommal
dr. Sike Anita
gyógyszerészhez. 

rolex replika
Keresés:
Csak az általunk forgalmazott készítmények
Összes készítmény
Vényköteles Gyógyszer
Nem Vényköteles Gyógyszer
Gyógyászati segédeszköz
Egyéb termékek
Betegségek között
Tünetek között


Aromaterápia

 

NATURLAND ILLÓOLAJOK

 

NATURLAND KONCENTRÁCIO ILLÓOLAJOK TÖBBFÉLE ILLATBAN 

 

A mesésen illatozó, 100%-os tisztaságú, természetes illóolajok segíthetnek a pozitív hangulat megteremtésében, a feszített életstílus okozta stressz legyőzésében, a koncentrálóképesség javításában, a testi, lelki és érzelmi egyensúly helyreállításában. Az illóolajokat használhatjuk párologtatásra, inhalációra, kényeztető aromafürdőhöz, bőrnyugtatóborogatáshoz, vitalizáló testpermethez, élénkítő vagy ellazító masszázshoz, narancsbőr tüneteit mérséklő bedörzsölőolaj készítéséhez, arc és testápoláshoz.
 
 
A következő illólajok kaphatók:
 
NATURLAND KUBEBA ILLÓOLAJ 10ML
NATURLAND BORSMENTA ILLÓOLAJ 10 ML
NATURLAND CÉDRUS ILLÓOLAJ
NATURLAND CITROM ILLÓOLAJ 10 ML
NATURLAND ÉDES-NARANCS ILLÓOLAJ 10 ML
NATURLAND EUKALIPTUSZ ILLÓOLAJ 10 ML
NATURLAND GREPFRUT ILLÓOLAJ
NATURLAND ILANG ILANG ILLÓOLAJ
NATURLAND LEVENDULA ILLÓOLAJ 10 ML
NATURLAND NYUGALOM ILLÓOLAJ 10 ML
NATURLAND TEAFA ILLÓOLAJ 5 ML
NATURLAND WELLNES ILLÓOLAJ 10 ML
 
 
AROMAX ILLÓOLAJOK
 
Az aromaterápia újkori térhódítása - nyugat-európai és amerikai mintára - hazánkban a 90-es évek elején kezdődött. Bevezetésében és megismertetésében cégünk kiemelkedő szerepet vállalt. Kiváló minőségű termékeinknek és megbízható szolgáltatásainknak köszönhetően több éve tartjuk vezető pozíciónkat a magyarországi aromaterápiás piacon.
Minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetően elégedett vásárlóink igazolják, hogy nálunk tényleg "természetes a minőség".
 
A következő illólajok kaphatók:
 
AROMAX ÁNIZSOLAJ 10ML
AROMAX BABÉROLAJ 10ML
AROMAX BAZSALIKOMOLAJ 10ML
AROMAX BERGAMOTTOLAJ 10ML
AROMAX BORÓKAOLAJ 10ML
AROMAX BORSOLAJ 10ML
AROMAX BORSOSMENTAOLAJ 10ML
AROMAX CÉDRUSFAOLAJ 10ML
AROMAX CICKAFARKOLAJ 10ML
AROMAX CIPRUSOLAJ 10ML
AROMAX CITROMFŰOLAJ 10ML
AROMAX CITROMOLAJ 10ML
AROMAX CITROMOS EUKALIPTUSZOLAJ 10ML
AROMAX CITROMOS TEAFAOLAJ 10ML
AROMAX CITRONELLAOLAJ 10ML
AROMAX ÉDESKÖMÉNYOLAJ 10ML
AROMAX ÉDESNARANCSOLAJ 10ML
AROMAX ERDEIFENYŐOLAJ 10ML
AROMAX EUKALIPTUSZOLAJ 10ML
AROMAX FAHÉJOLAJ 10ML
AROMAX FODORMENTAOLAJ 10ML
AROMAX GERÁNIUMOLAJ 10ML
AROMAX GRAPEFRUITOLAJ 10ML
AROMAX GYÖMBÉROLAJ 10ML
AROMAX ILANG-ILANGOLAJ 10ML
AROMAX CINNAMOMUM CAMPHORA OLAJ 10 ML  
AROMAX KAMILLAOLAJ 10ML
AROMAX KÍNAI CÉDRUSOLAJ 10ML
AROMAX KLEMENTINOLAJ 10ML
AROMAX KORIANDERMAGOLAJ 10ML
AROMAX KUBEBAOLAJ 10ML
AROMAX LAVANDINOLAJ 10ML
AROMAX LEVENDULAOLAJ 10ML 
AROMAX LIMETTOLAJ 10ML
AROMAX LUCFENYŐOLAJ 10ML
AROMAX MAJORANNAOLAJ 10ML
AROMAX MANDARINOLAJ 10ML
AROMAX MIRHAOLAJ 10ML
AROMAX MIRTUSZOLAJ 10ML
AROMAX MUSKOTÁLYZSÁLYAOLAJ 10ML
AROMAX NARANCSOLAJ 10ML
AROMAX NIAOULIOLAJ 10ML
AROMAX ORVOSIZSÁLYAOLAJ 10ML
AROMAX PACSULIOLAJ 10ML
AROMAX PÁLMARÓZSAOLAJ 10ML
AROMAX PETITGRAINOLAJ 10ML
AROMAX ROZMARINGOLAJ 10ML
AROMAX RÓZSAOLAJ 10ML
AROMAX SZANTÁLFAOLAJ (NYUGAT-INDIAI) 10ML
AROMAX SZEGFŰSZEGOLAJ 10ML
AROMAX TEAFAOLAJ 10ML
AROMAX TÉLIZÖLDOLAJ 10ML
AROMAX TÖMJÉNOLAJ 10ML
AROMAX TÖRPEFENYŐOLAJ 10ML
AROMAX VANÍLIAOLDAT 10ML
AROMAX VETIVEROLAJ 10ML
 
 
ÁPOLÓ ÉS MASSZÁZSOLAJOK

 
 
AROMAX TÁPLÁLÓ OLAJ
 
Használatát elsősorban az érett bőr  -arc valamint dekoltázs- mindennapos ápolására, ránctalanítására ajánljuk, ezen felül a különféle károsító hatásoknak (pl. szél, erős napfény, füstös környezet) kitett bőr ápolására is alkalmas. Grapefruitolajjal enyhén illatosított, hatóanyagként makadámdió olajat, borágó- illetve homoktövismag kivonatot, jojobaolajos sárgarépa kivonatot, növényi antioxidánst valamint E-vitamint tartalmazó készítmény. Értékes összetevői táplálják a bőrt, helyreállítják rugalmasságát illetve természetes védekezőképességét, lassítják az öregedési folyamatokat.
 
 
NATURLAND TESTÁPOLÓ MASSZÁZSOLAJ CITROM 200 ml
 
A citrom illóolaj frissítő hatása miatt fáradtság, gyengeség, kimerültség esetén javasoljuk. Bőrfeszesítő hatása mérsékli a narancsbőr tüneteit. A masszázs élénkíti és ellazítja a testet és a lelket. A testápoló masszázsolaj ötvözi a masszázs örömeit a testápolás igényességével. Szőlőmagolaj az ápolt és feszes bőrért. A hozzáadott E-vitamin hatóanyag táplálja a bőrt. A gyógynövény lágy illata hosszú ideig megmarad. Rendszeres használatával bőre sima és finom tapintású lesz. Szintetikus illat- és színezőanyagot, állati eredetű anyagot nem tartalmaz.
 
 
NATURLAND TESTÁPOLÓ MASSZÁZSOLAJ EUKALIPTUSZ 200 ml
 
Az eukaliptusz illóolaj vérbőséget fokozó hatása miatt ajánljuk frissítő, élénkítő masszázshoz. A masszázs élénkíti és ellazítja a testet és a lelket. A testápoló masszázsolaj ötvözi a masszázs örömeit a testápolás igényességével. Szőlőmagolaj az ápolt és feszes bőrért. A hozzáadott Evitamin breitling replica watches hatóanyag táplálja a bőrt. A gyógynövény lágy  illata hosszú ideig megmarad. Rendszeres használatával bőre sima és finom tapintású lesz. Szintetikus illat- és színezőanyagot, állati eredetű anyagot nem tartalmaz.
 
 
NATURLAND TESTÁPOLÓ MASSZÁZSOLAJ ÉDES-NARANCS 200 ml
 
Az édes-narancs illóolaj frissítő, bőrfeszesítő hatású, mérsékli a narancsbőr tüneteit. Minden bőrtípus ápolására alkalmas. A masszázs élénkíti és ellazítja a testet és a lelket. A testápoló masszázsolaj ötvözi a masszázs örömeit a testápolás igényességével. Szőlőmagolaj az ápolt és feszes bőrért. A hozzáadott E-vitamin hatóanyag táplálja a bőrt. A gyógynövény lágy illata hosszú ideig megmarad. Rendszeres használatával bőre sima és finom tapintású lesz. Szintetikus illat- és színezőanyagot, állati eredetű anyagot nem tartalmaz.
 
 
NATURLAND TESTÁPOLÓ MASSZÁZSOLAJ ZSÁLYA 200 ml
 
Az orvosi és a muskotályzsálya illóolajok bőrbe masszírozva a vérbőség fokozásával fejtik ki frissítő, élénkítő hatásukat. Kiváló alapolaj közérzetjavító masszázshoz. Karakteres illatuk harmonikus egységet képez, amely jól egészíti ki a masszázs okozta nyugodt pillanatokat. A masszázs élénkíti és ellazítja a testet és a lelket. A testápoló masszázsolaj ötvözi a masszázs örömeit a testápolás igényességével. Szőlőmagolaj rolex replica az ápolt és feszes bőrért. A hozzáadott Evitamin hatóanyag táplálja a bőrt. A gyógynövény lágy illata hosszú ideig megmarad. Rendszeres használatával bőre sima és finom tapintású lesz. Szintetikusillat- és színezőanyagot, állati eredetű anyagot nem tartalmaz.
 
NATURLAND TESTÁPOLÓ MASSZÁZSOLAJ LEVENDULA 200 ml
 
A levendula illóolaj a gyulladásokra hajlamos érzékeny bőr kiváló ápolószere. Illata nyugtató, lazító hatású. A masszázs élénkíti és ellazítja a testet és a lelket. A testápoló masszázsolaj ötvözi a masszázs örömeit a testápolás igényességével. Szőlőmagolaj az ápolt és feszes bőrért. A hozzáadott E-vitamin hatóanyag táplálja a bőrt. A gyógynövény lágy illata hosszú ideig megmarad. Rendszeres használatával bőre sima és finom tapintású lesz. Szintetikus illat- és 
színezőanyagot, állati eredetű anyagot nem tartalmaz.
 
 
 
 
 
FÜLGYERTYA
 
 
MEDI NATURAL MÉHVIASZ FÜLGYERTYA 10x
 
Az emberi fül nem megfelelő higiéniája gyengítheti a hallójárat átjárhatóságát, minek következtében a hallás minősége romlik és mikroorganizmusok telepedhetnek meg a fülben, ami különböző egészségügyi problémákhoz vezethet. A fülgyertya serkenti a vér keringését, antiallergén. A fülgyertya hatására bőrünk megpuhul, és feszessé válik, javul a bőr sejtjeinek regeneráló képessége. A fülgyertya használata ajánlott: poros környezetben dolgozóknak,  vagy vízi sportok kedvelőinek, allergiásoknak, melléküregi-gyulladásban, vagy túlzott fülzsírtermeléstől szenvedőknek.
 
A következő illóolaj tartalommal kaphatók:
 
MEDI NATURAL RÓMAI KAMILLA ILLÓOLAJ TARTALMÚ MÉHVIAS FÜLGYERTYA 
MEDI NATURAL LEVENDULA ILLÓOLAJ TARTALMÚ MÉHVIAS FÜLGYERTYA
MEDI NATURAL ÉDESKÖMÉNY ILLÓOLAJ TARTALMÚ MÉHVIAS FÜLGYERTYA
MEDI NATURAL TEAFA ILLÓOLAJ TARTALMÚMÉHVIAS  FÜLGYERTYA
MEDI NATURAL ZSÁLYA ILLÓOLAJ TARTALMÚ MÉHVIAS FÜLGYERTYA
MEDI NATURAL ORBÁNCFŰ OLAJ TARTALMÚ MÉHVIAS FÜLGYERTYA